Εκπαιδευτικός και αναπτυξιακός οργανισμός, που οργανώνει και υλοποιεί προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης ενηλίκων, με σκοπό την επανατοποθέτηση ανέργων στην αγορά εργασίας, τη διαρκή επιμόρφωση των εργαζομένων, την ανταλλαγή εμπειριών τεχνογνωσίας σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, την παροχή συμβουλευτικής στήριξης σε επιχειρήσεις, καθώς και την τεχνική στήριξη για υποβολή προτάσεων, πραγματοποίηση και ολοκλήρωση κύκλων επιδοτούμενων προγραμμάτων και υλοποίηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων κινητικότητας.

Το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ, είναι εξειδικευμένο κέντρο επαγγελματικής εκπαίδευσης, διαθέτει άρτια οργάνωση και υποδομές, με πιστοποίηση ΕΚΕΠΙΣ και ΚΕΜΕΑ (Κέντρο Μελετών Ασφαλείας), σε εκπαιδευτικές υπηρεσίες, υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις επιχειρήσεων και καταρτιζομένων.

Η μεθοδολογία των προγραμμάτων κατάρτισης, βασίζεται στην εξατομικευμένη επιλογή και διδασκαλία, ανάλογα με τις ανάγκες, στην ανάπτυξη τεχνικών για ενεργή συμμετοχή των καταρτιζομένων, σε όλες τις φάσεις υλοποίησης των προγραμμάτων και στην ουσιαστική πρακτική άσκηση των καταρτιζομένων σε δυναμικές επιχειρήσεις.

Το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ, είναι πιστοποιημένο Περιφερειακό Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Ελληνικό Υπουργείο Εργασίας (Σ.Ε.Κ.12101241), στα ακόλουθα Θεματικά πεδία:

  1. Περιβάλλοντος
  2. Υγείας και Πρόνοιας
  3. Πολιτισμού και Αθλητισμού
  4. Οικονομίας και Διοίκησης
  5. Πληροφορικής
  6. Τουριστικά και Παροχής Υπηρεσιών
  7. Αγροτικά
  8. Τεχνικά και Μεταφορών

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε περιηγηθείτε στον ιστότοπό μας και ενημερωθείτε για ότι σας ενδιαφέρει άμεσα ή επικοινωνήστε μαζί μας στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Να είστε σίγουροι, ότι το άριστα εκπαιδευμένο μας προσωπικό, ανά πάσα στιγμή βρίσκεται στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας εξυπηρετήσει σε οιποιαδήποτε απορία σας.

Γιατί με το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ;

 • Συνεργασία με μεγάλες επώνυμες επιχειρήσεις
 • Σχεδιασμός προγραμμάτων κατάρτισης ανά θεματικό πεδίο
 • Συνάφεια τίτλου σπουδών-προγράμματος κατάρτισης, επιχείρησης
 • Προγράμματα κατάρτισης που οδηγούν σε πιστοποίηση
 • Προοπτική σύμβασης εργασίας
 • Συνεργασία με τον ιστότοπο kariera.gr με πάνω από 500.000 επισκέπτες / μήνα
 • Συνεργασία με voucherkek.gr το μεγαλύτερο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Οργανισμών στην Ελλάδα με πάνω από 50 συνεργαζόμενα KEK

Ημερίδες Γνωριμίας

Το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ με στόχο την προώθηση των καταρτιζομένων στην αγορά εργασίας, μέσω της επαφής με αντίστοιχους επιχειρηματικούς κλάδους, διοργανώνει ημερίδες γνωριμίας με τις επιχειρήσεις πρακτικής άσκησης. Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη αίτηση.