Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος

meat

Σπούδασε επαγγελματίας Κρεοπώλης στο ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ και απόκτησε δυνατότητες όπως:

  • Αναγνωρισμένο Κρατικό Δίπλωμα
  •  Άδεια επαγγέλματος κρεοπωλείου
  •  Εύρεση εργασίας σε κρεοπωλεία, σούπερ-μάρκετς και ξενοδοχεία, δίπλα σε επαγγελματίες του χώρου
  •  Εργασία σε εργαστήρια πιστοποιημένα από το κράτος!
  •  Ατομική, αλλά και πρακτική εξάσκηση!
  •  3μηνη εκπαίδευση

Σπουδάζεις Κρεοπώλης.

Αποκτάς εξειδίκευση στον τομέα του τεμαχισμού, μαθαίνεις στην πράξη σε υπερσύγχρονα πιστοποιημένα από το κράτος εργαστήρια κρεάτων και γίνεσαι επαγγελματίας σε ένα κλάδο με 0% ανεργία!
Στόχος μας είναι η δημιουργία επαγγελματιών, έτοιμων να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της αγοράς εργασίας μαθαίνοντας κάτω από πραγματικές συνθήκες.
Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος οι σπουδαστές αποκτούν επίσημη  κρατική άδεια  Άσκησης Επαγγέλματος- Δυνατότητα Ίδρυσης Κρεοπωλείου και παράλληλα, μπορούν να βρουν άμεσα εργασία  σε χώρους επεξεργασίας  και παραγωγής  προϊόντων κρέατος, σε κρεοπωλεία και σούπερ-μάρκετς, ως υπάλληλος του κρεοπωλείου, αλλά και σε ξενοδοχειακές μονάδες, ως κρεοκόπτες.
Το πρόγραμμα διαρκεί  συνολικά  300 ώρες. (100  για την θεωρητική, 100 για την πρακτική εκπαίδευση και 100 για την πρακτική άσκηση, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας). 
Οι σπουδαστές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν  οι ίδιοι το τμήμα που τους ταιριάζει, επιλέγοντας ανάμεσα σε πρωινό και απογευματινό τμήμα.


Παροχές

Οι σπουδαστές λαμβάνουν δωρεάν τον απαραίτητο εξοπλισμό για την παρακολούθηση του προγράμματος. Ο εξοπλισμός παραμένει στην κατοχή των σπουδαστών και μετά την αποφοίτησή τους.
Το ΚΕΚ ΚΡΗΤΗ  είναι αναγνωρισμένη σχολή από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας, Θρησκευμάτων και από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Κατεβάστε και συμπληρώστε την αίτηση πατώντας εδώ